Kvindernes Internationale Kampdag 2020

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 08/03/2020
15:00 - 19:00

Lokation
Korsør Kulturhus


For tredje år i træk afholder Enhedslisten i Slagelse m.fl. Kvindernes Internationale Kampdag – denne gang med fokus på udenlandske kvinder, eller på det INTERNATIONALE… med parolen:

”Kvinder i alle lande, foren jer!”

Vi har fået den iransk-fødte rapper og standupper Ellie Jokar til at komme og peppe os op. Hun er bl.a. kendt fra satireprogrammet ”Det slører stadig” på DR, som i 2013 gav debatten om de slørede kvinder et frisk pust.

Dialekt spiller lyrisk, progressiv rock. Deres debutalbum er planlagt til udgivelse 1. maj 2020. Læs mere på dialekt-musik.dk

MAMA – en ung, lokal sangskriver, kommer og giver koncert. Hun er blevet kåret af Karrierekanonen på DR i 2019. Læs mere om hende på mamaband.dk

Og så vil der traditionen tro være fællessange og taler fra nær og fjern, kvinder som fortæller om Kvindernes (Kamp)dag i andre lande, og hvordan udenlandske kvinder har det i Danmark og i andre lande, ligesom Bydelsmødrene igen i år vil komme og fortælle om deres arbejde.

Undervejs vil der køre en workshop med AffaldsImperiet fra Roskilde, her kan man lave blomster til at pynte sig med, af teltrester fra Roskilde Festival.

Dette års plakat er udformet af billedkunstner Susanne Thea.

Arrangementet foregår i Korsør Kulturhus, Skolegade 1, 4220 Korsør, fra kl. 15 til kl. 19, søndag den 8. marts 2020.

Der vil fra baren være salg af mad fra Sumak, som kan købes i forsalg sammen med billetten. Der vil også være barsalg med drikke, kaffe, the og  kampkage.

Billetter kan købes via dette link:     Køb billet