1. Maj på Skovvej

Klip fra TV2ØST

Hør Thomas Clausens tale om Pomona, arbejdstid, organisering, velfærd og lokale polske bygningsarbejdere, og budgetforlig med et lille parti.

Den 1 maj afholdt Enhedslisten Slagelse sit første offentlige arrangement i meget lang tid. Corona´en blev børstet af, og tidens problemer blev budt op til dans.

Selvom Danmark har været underlagt restriktioner, er der nogen som ikke har holdt sig tilbage, når det har drejet sig om at berige sig.  De multinationale medicinal firmaer har kronede dage, og de ryster ikke på hænderne, når de rager til sig. Har man penge kan man få, har man ingen, er der ingen kære mor. Uligheden i verden bliver større og større.

Samme dag åbnede Skovvej.art dørene for de mange kunstnere, der bor på vejen, med Bruuns Hjørne på toppen, og Lillian Wallin hist hvor Skovvejen slår en bugt.

På torvet var der taler af Thomas Clausen(Ø) og Anne Bjergvang(S) fra Slagelse byråd, og Nynne Pagels (KP). Musikken blev leveret af Dialekt og fællessang med Stig Thorup Rasmussen på harmonika.

Her lidt billeder fra dagen: